Масаже за парове

1. TOGETHER  АНТИ-СТРЕС FOREVER MASSAGE  „путовање кроз свет магичних додира“
Уживајте у 60 минута опуштања на које ће вас повести наши терапеути. Мириси медитеранског биља, анти-стрес комбинације геранијума и лаванде, комбинација поморанџе и лаванде, мириси оријенталних уља пачулија, сандала, аниса или летње варијанте комбинације кокоса и ваниле pružiće пружиће вам аутентичани незабораван доживљај.
Траје 60мин.      ЦЕНА: 5.000,00

2. TRAVELLING TOGETHER TO  РИБАРСКА БАЊА  „незаборавно путовање кроз Рибарску бању“
Уживајте заједно у боравку у нашој бањи кроз специјално креиран Рибарска бања  wellness третман. У њему вас чекају биљне мирисне врећице богате лековитим биљем, која се наставља са масажом богатом техникама које обједињују искуства истока и запада, односећи са тела све записе свакодневног умора, стреса, брзине, укључујући и посебно креиране масаже за магично лице. Два сата оваквог пропутовања остаје у албуму сећања коме се сви наши гости са радошћу враћају.
Траје 120мин.      ЦЕНА: 10.000,00

3. TOGETHER SWEET - CHOCO MOMENT  „за љубитеље чоколаде“
Једночасовно уживање у масажи са кремама и уљима богатим ши-батером са какаовцем за лепоту и хидрацију ваше коже, одличан anti-age програм, али и изврстан избор за дубоку релаксацију љубитељима чоколаде.
Траје 60мин.      ЦЕНА: 6.000,00      

4. TOGETHER SWEET - CHOCO DREAMS  „уживање у самом срцу чоколаде“
Деведесет минута чоколадног путовања до чаробне опуштености и регенерације сваке ћелије. Након што кожу обрадујете пилингом са топљеном чоколадом са додацима меда и куване риже, ваше тело обгрлиће  специјално креирана маска од ши-бутера, чоколаде и меда. Након третмана уживајте у самом срцу чоколаде и уз топли чоко напитак.
Траје 90 мин.      ЦЕНА: 8.000,00
                                                      
5. TOGETHER MOMENT OF VINE  „нахраните вашу кожу“
Једночасовно уживање у масажи са препаратима на бази црног вина, које је познато као снажан анти-оксидант али и изузетна храна за кожу, тако што јој даје свежину, побољшава тонус и “пегла“ боре. За хедонисте и љубитеље вина ово је прави избор и предлог да поделе заједничке тренутке уживања и незаборавне масаже.
Траје 60 мин.      ЦЕНА: 6.000,00

6. TOGETHER GRAPES SENSATION  „заједничко грожђано уживање“
Хедонисти непогрешиво изаберу овај заједнички програм уживања. Програм започиње аутентичним пилингом коже тела са свежим грожђем са додатком уља семена грожђа.
Наставља се паковањем тела у специјалне маске са седиментом црног грожђа, пребогатог флавоноидима и анти-оксидансима. Следи посебно креирана масажа са кремама и уљима на бази црног вина и семена грожђа. За опуштање, за кожу, за опуштање мишића, изузетан анти-стрес програм.
Траје 90 мин.      ЦЕНА: 8.000,00

7. TOGETHER BIG BLUE  „једрење на великом плаветнилу“
Једночасовно једрење масажом на великом плаветнилу. За ваше здравље и лепоту са препаратима на бази морских алги. Кожа након масаже одише једрином и посебно однегованом лепотом. Мишићи се опуштају, поседујете добар осећај у њима баш као након пливања у мору.
Траје 60мин.      ЦЕНА: 6.000,00

8. TOGETHER RICH AND BEAUTIFUL HABITATE OF THE DEEP BLUE SEA „богатство дубине мора“
Као кад зароните у морске дубине, крените у дубоко роњење у лепоте масаже. Захваљујући специјалном програму у коме се користи пилинг са млевеним алгама и седиментима мора, утрљавање концентрованих серума моћне алге ламинарије, паковања тела у чаробне маске од млевених алги, седимената шкољки, етеричним уљима, масажа која вас чека у самој дубини мора  оставиће својим богатством неизбрисив утисак боравка wellness центру. За хармонију душе, ума и тела, за лепоту живљења, за здравље, јер вам односимо све трагове стреса захваљајући поверењу које нам указујете.
Траје 90мин.      ЦЕНА: 8.000,00

Актуелно

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРИЈЕМУ У РАДНИ ОДНОС

 

НОВА ТЕРАПИЈСКА ПРОЦЕДУРА

ХИПЕРБАРИЧНА КОМОРА - 

 

 

 

 

Опширније...

Контакт

Информације и резервације:
+381 (0)37 865 270; 865 120

Факс: +381 (0)37 865 129

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.